Informacje o SpendOutline
Prywatność aplikacji
Wersja polityki prywatności aplikacji z 2026-10-25. Najnowsze informacje dotyczące zainstalowanej wersji znajdziesz w jej ustawieniach.
Zaktualizowano 3 listopada 2026 r.
Irmantas Smilgys · app.irmantas@gmail.com
Polityka prywatności. Zaktualizowano: 2026-10-25.
Aplikacja przechowuje w telefonie wprowadzone przez Ciebie obiekty, zadania, kategorie, kwoty, płatności, materiały, notatki, przypomnienia i ustawienia.
Dane są wykorzystywane do rozliczania Twoich projektów, lokalnych przypomnień, widżetów i zestawień PDF. Ta wersja działa bez serwera aplikacji. Twoje wpisy, statystyki korzystania ani raporty błędów nie są automatycznie wysyłane do twórcy. Nie ma usług reklamowych ani analitycznych.
Wewnętrzne wpisy są przechowywane w obszarze danych aplikacji Android. Zabezpiecz telefon blokadą ekranu. Aplikacja sama nie synchronizuje danych z chmurą. Ochrona zapisanych lub udostępnionych plików zależy również od wybranej przez Ciebie lokalizacji i odbiorcy.
Pliki PDF i inne przekazujesz wyłącznie z własnej inicjatywy przez udostępnianie Androida lub wybór plików. Przed wysłaniem sprawdź treść i odbiorcę. Do wybranych usług pocztowych, plikowych, WhatsApp, Viber i innych mają zastosowanie ich zasady prywatności.
Uprawnienie do powiadomień służy do przypomnień. Uprawnienie do dokładnych przypomnień pozwala przypominać o wybranej porze. Po uruchomieniu telefonu przypomnienia są planowane ponownie. Uprawnienia możesz cofnąć w ustawieniach Androida; po ich wyłączeniu przypomnienia mogą nie działać lub się opóźniać.
Dane lokalne pozostają w telefonie, dopóki ich nie usuniesz. Pojedynczą kategorię lub wpis usuń z ich menu. Wszystkie dane wewnętrzne usuniesz, czyszcząc pamięć aplikacji w ustawieniach Androida lub odinstalowując aplikację. Wyeksportowane pliki PDF, kopie i pliki u odbiorców nie są automatycznie usuwane.
Rejestracja nie jest wymagana. Osobna aplikacja dla fachowców może skopiować na tym telefonie starsze dane fachowca. Oryginały pozostają tutaj; późniejsze zmiany nie są synchronizowane.
Jeśli piszesz e-mail z prośbą o pomoc, podany adres i treść wiadomości są wykorzystywane do odpowiedzi na zapytanie i przechowywane tak długo, jak jest to potrzebne do jego rozpatrzenia lub spełnienia obowiązkowych wymogów prawnych. Aby uzyskać dostęp do danych przekazanych przez Ciebie w celu uzyskania pomocy lub je usunąć, napisz na podany adres pomocy. Twórca nie ma dostępu do wpisów w Twoim telefonie.
Aplikacja służy do rozliczania projektów i nie jest usługą przeznaczoną dla dzieci. Jeśli sposób przetwarzania danych się zmieni, ta polityka zostanie zaktualizowana. Najnowsze warunki dla tej zainstalowanej wersji są dostępne w ustawieniach.